Diensten

Uitgebreide therapiediensten

Onze diensten zijn gebaseerd op een gecombineerde inspanning

Holistische benadering

Bij Lighthouse Health begrijpen we dat lichaam en geest onafscheidelijk zijn. Een balans tussen geestelijke gezondheid, voeding en lichamelijk welzijn is een belangijk onderdeel bij het bereiken van het hoogst mogelijke niveau van welzijn. Wij geloven dat een voortdurende, alomvattende benadering van gezondheid nodig is in een hectische wereld waar dit vaak wordt verwaarloosd. Laten we samen een op maat gemaakte leefstijlstrategie ontwikkelen.

Uw baby en uw lichaam verdienen de beste kans op gezondheid

Uw baby en uw lichaam verdienen de beste kans op gezondheid

Zwangerschap en nieuw moederschap is ongelooflijk en vaak echt een geweldige tijd voor veel vrouwen. De ervaring leert dat er vaak een aantal complicaties optreedt, of op zijn minst ongemak. Regelmatige chiropractische zorg kan zelfs resulteren in aanzienlijk kortere bevallingen. We zijn er om u te helpen dit nieuwe hoofdstuk van uw leven te beginnen in optimaal welzijn.

Je energie regisseren

Postuurcorrectie

De voordelen van een goede houding worden maar al te vaak onderschat, evenals de directe relatie tussen een slechte houding en veelvoorkomende aandoeningen zoals rugpijn, spiervermoeidheid en blessures. Een slechte houding kan na verloop van tijd leiden tot degeneratie van de wervelkolom en de bijbehorende aspecten. We zijn er om het probleem op te lossen, voordat of nadat negatieve symptomen en klachten zich manifesteren.